Våddragt til damer

Vandsport er enormt populært og rigtig mange har tilmed fundet ud af, at paddleboarding ikke nødvendigvis kun kan dyrkes i sommerhalvåret. Efteråret og vinteren er en fantastisk mulighed for at komme ud i naturen og tilmed prøve kræfter med fantastiske paddleboard forhold og oplevelser i naturen. Dog kræver stand up paddle boarding i vinterhalvåret en våddragt som kan holde dig varm og derfor har vi forsøgt at skabe overblik for dig.

En våddragt til damer findes i mange forskellige størrelser, tykkelser og som dækker forskellige behov. Vil du på vandet i vinterhalvåret, så får du brug for en tyk våddragt som kan holde dig varm.

En våddragt skal give varme til din SUP board tur

En tyk våddragt giver varme og sørger for at du kan være i vandet længere tid på vinterdage. Det er derfor nødvendigt at du får en våddragt som sidder tæt til huden og som samtidigt er forholdsvis tyk. En dame våddragt som kan bruges om vinteren skal helst være minimum 4 mm i tykkelsen. Derved kan du nemmere holde varmen, hvis du skal på SUP board.

Kvaliteten i en våddragt

Når du skal du at købe din nye våddragt spiller kvaliteten en vigtig rolle. En våddragt i god kvalitet holder gennem mange år og sørger samtidigt for at du forbliver varm på vandet. En billig våddragt vil ikke give dig samme varme og fleksibilitet på paddleboard. Det er derfor fornuftigt at du allerede fra starten prioriterer kvalitet, fleksibilitet og at købe en våddragt fra et af de anerkendte mærker i markedet. En dame våddragt til brug gennem sommerhalvåret skal minimum være 3 mm i tykkelsen.

Som udgangspunkt skal du forvente at give omkring kr. 1000 for en våddragt, men så køber du samtidigt også en våddragt til SUP som holder gennem mange år. Kvaliteten i en våddragt er essentiel og et absolut must for den gode oplevelse på vandet.