Tre gode grunde til at vælge korkgulv fra jc gulventerprise til dit hjem

Dit hjem og din livsstil hænger unægtelig sammen. Uanset, om du er minimalist, tech-nørd eller noget helt tredje, vil dit hjem altid afspejle det. Derfor er det også vigtigt, at dit hjem er indrettet på dine præmisser. Ellers føles det ikke som hjem. Dit hjem bør bestå af elementer, som du er glad for. Blandt andet bør du have et gulv, der passer til både dine funktionelle og æstetiske krav og behov. Her er et korkgulv et fortræffeligt valg. Det kan du købe hos JC Gulventreprise, der altid giver dig en lynhurtig levering, når du gerne vil have nyt gulv.

Æstetisk appel

Når du skal vælge et nyt gulv til dit hjem, er det først og fremmest vigtigt, at gulvtypen passer til dit hjems udtryk. Med et korkgulv får du et flot gulv med et lyst og naturligt udtryk. Det passer til langt de fleste danske hjem, og derfor vil det med stor sandsynlighed også passe som hånd i handske til dit hjem.

Det betyder derfor også, at du sagtens kan benytte korkgulvet i flere forskellige rum. Denne gulvtype egner sig godt til alt fra entreen til køkkenet eller soveværelset. Hvis du derfor ønsker den samme gulvtype i hele huset, er korkgulv et fremragende valg.

Støjreducerende egenskaber

En egenskab, der virkelig adskiller korkgulvet fra øvrige gulvtyper, er dets lydisolerende egenskaber. Faktisk er gulvtypen så støjreducerende, at mange kalder korkgulve for akustikgulve. Gulvtypen er både affjedrende, isolerende og blødt. Derfor er det et fortræffeligt valg, hvis du gerne vil minimere lydgenerne i din bolig.

Hvis du for eksempel har børn, der løber rundt inden for, kan du med et gulv i korkfliser holde deres støj på et minimum. Derudover er gulvtypen også med til at minimere det ekko, der kan opstå i boligens forskellige værelser. Kort sagt – hvis du gerne vil have minimale lydgener, er gulv i korkfliser det rette valg.

Komfort og holdbarhed

En tredje stor fordel ved korkgulv er, at det er blødt at gå på. Det betyder med andre ord, at gulvtypen er behagelig for dine fødder. Det betyder også, at gulvtypen er med til at reducere belastningen af dine led og ryg.  Selvom gulvet er behageligt at gå på, er det dog også stadig utrolig slidstærkt. Det betyder blandt andet, at gulvtypen er modstandsdygtigt over for ridser. Derfor kan du også roligt anvende det steder, hvor det vil blive udsat for lidt af hvert. For eksempel i entreen eller køkkenet.