Smykketrends 2023

Smykketrends 2023

 

Er du i tvivl om hvad de helt store smykketrends bliver i 2023? Så læs med herunder.

 

  1. Rosa guld vil stadig være populært
  2. Flere mennesker vil begynde at bære øreringe igen
  3. Forlovelsesring vil få et comeback
  4. Ædelsten vil blive mere populære end diamanter
  5. Herresmykker vil fortsat være en tendens til enkelhed
  6. Miljøvenlige materialer som sølv og guld vil blive mere populært

 

Rosa guld vil stadig være populært

Rosa guld er blevet mere og mere populært i de seneste år, og det ser ikke ud til at forsvinde lige foreløbig. Dette udtryk bruges til at beskrive smykker og andre genstande, der er fremstillet med en kombination af guld og kobber, hvilket resulterer i en lyserød farve.

 

Rosa guld har en varm, romantisk følelse, hvilket gør det til et populært valg til vielsesringe, forlovelsesringe og andre smykker. Desuden har det vundet indpas som et alternativ til traditionelle guld- eller sølvsmykker. Rosaguld er også et populært valg til boligindretning, og det kan findes i alt fra lamper til dørmåtter. Alt i alt ser det ud til, at rosaguld fortsat vil være populært i mange år fremover.

 

Smykke trends 2023

 

Flere mennesker vil begynde at bære store øreringe igen

Selv om store øreringe har været populære i flere årtier, ser de ud til at være ved at gøre et stort comeback. Flere og flere mennesker vælger øreringe, der er et statement, og som har et visuelt indtryk. Denne genopblomstring kan sandsynligvis tilskrives en række faktorer, herunder fremkomsten af 1970’er-inspireret mode og populariteten af kropsbevidst tøj. Uanset hvad årsagen er, er det klart, at store øreringe er tilbage på mode igen.

 

Så hvorfor er store øreringe på vej tilbage? Der er faktisk flere grunde. For det første er moden som nævnt tidligere på vej mod 1970’ernes stilarter, og store øreringe var populære i den periode. For det andet skaber mange designere nu kropsbevidst tøj, der sætter spotlight på bærerens kurver og ansigtsform. Og endelig har de sociale medier spillet en rolle i genoplivningen af store øreringe, da flere og flere mennesker deler billeder af sig selv iført dristige øreringe online.

 

Uanset hvad årsagen er, står det klart, at store øreringe er kommet for at blive. Hvis du ønsker at tilføje en smule drama til dit look, kan du overveje at investere i nogle statement-øreringe. Du vil være sikker på at vende hovederne, uanset hvor du går!

 

forlovelsesringe looket vil få et comeback

I de seneste år er populariteten af forlovelsesringe faldet noget, da par er blevet mere fokuseret på praktiske overvejelser som f.eks. bryllupsomkostningerne eller størrelsen af deres udbetaling. Der er dog tegn på, at forlovelsesringen er ved at få et comeback.

 

I en undersøgelse foretaget af The Knot sagde næsten 60 % af parrene, at de planlagde at bruge mere på deres forlovelsesring, end de oprindeligt havde budgetteret med. Det tyder på, at par igen lægger større vægt på romantik og tradition. Desuden viste undersøgelsen, at næsten 80 % af parrene mener, at en forlovelsesring er en vigtig del af deres forhold. Det tyder på, at forlovelsesringe stadig har stor betydning for parrene, selv i en stadig mere moderne verden. Det virker derfor sandsynligt, at forlovelsesringe fortsat vil være et populært symbol på kærlighed og engagement i de kommende år.

 

Ædelsten vil blive mere populære end diamanter

I de seneste år er diamanter blevet stadig mere populære både som et modeudtryk og som en investering. Denne popularitet har dog haft en pris. Diamantminer ligger ofte i områder med politisk ustabilitet, og industrien er blevet kritiseret for sin brug af børnearbejde. Desuden har den høje pris på diamanter gjort dem utilgængelige for mange mennesker. Som følge heraf er der et voksende marked for alternative ædelstene. Stene som safirer, smaragder og rubiner bliver stadig mere populære, da de både er smukke og værdifulde.

 

Desuden er disse sten mere etisk produceret end diamanter, hvilket gør dem til et mere attraktivt valg for samvittighedsfulde forbrugere. Efterhånden som markedet for alternative ædelsten fortsætter med at vokse, er det sandsynligt, at de i sidste ende vil overgå diamanterne i popularitet.

 

Herresmykker vil fortsat være en tendens til enkelhed

Herresmykker er kommet langt i de seneste år. Engang var mænd henvist til simple vielsesringe, men nu er de begyndt at tage alle former for udsmykning til sig, fra det diskrete til det vovede. Og selv om statement-stykker stadig er populære, er der en voksende tendens til enkelhed. Minimalistiske designs og rene linjer bliver mere og mere populære, da mænd søger smykker, der giver et subtilt udtryk.

 

Denne tendens vil sandsynligvis fortsætte i de kommende år, efterhånden som flere og flere mænd omfavner deres personlige stil. Så uanset om du er på udkig efter et par enkle øreringe eller en statementhalskæde, skal du ikke være bange for at eksperimentere med forskellige looks. Det rigtige smykke kan gøre hele forskellen.

 

Miljøvenlige materialer

som genanvendeligt sølv og guld vil blive mere populært

I takt med at verden bliver mere og mere bevidst om behovet for at bevare vores miljø, bliver miljøvenlige materialer som genanvendeligt sølv og guld mere og mere populære. Disse materialer er ikke kun miljøvenlige, men også stilfulde og smarte.

 

ringe til hende, der er lavet af miljøvenlige materialer, er en smuk måde at vise dit engagement i at beskytte planeten på. Derudover er de et fremragende valg for dem, der har følsom hud, da de er allergivenlige og ikke vil forårsage nogen irritation. Uanset om du er på udkig efter en forlovelsesring, en vielsesring eller bare et fashion statement, er miljøvenlige ringe til hende det perfekte valg.

 

Man kan roligt sige, at rosa guld stadig vil være populært i 2020. Flere mennesker vil begynde at bære øreringe igen, og forlovelsesringe vil få et comeback. Ædelsten vil blive mere populære end diamanter, og mænds smykker vil fortsat være en tendens til enkelhed. Miljøvenlige materialer som sølv og guld vil også blive mere populære. Så hvis du er på udkig efter nogle nye smykker, skal du sørge for at tjekke Abelstedt ud. Vi har et stort udvalg af miljøvenlige og stilfulde smykker, der passer perfekt til enhver lejlighed.