Sla rodder i midtjylland

Er familien ved at udvide sig? Gulvene dækkes af små børnefødder, der tager sine første skridt. Deres lattermildhed fylder hele lejligheden op, og kærligheden til familien dunker i murerne. Der er bare et problem; pladsmangel. Lever familien også i en al for lille lejlighed inde i storbyens jag? Så bør I måske overveje et hjem med rummelighed og natur i baghaven!

Forelsk jer i Ikast-Brande

Ikast-Brande er en kommune i Midtjylland med et samlet areal på 1400 kvadratkilometer og dækker over flere mindre byer og landsbyer – hver især med deres særprægede attraktioner og faciliteter. Her er plads til både børn og voksne, og I vil med stor sandsynlighed kunne slå jer ned i et kvarter med jævnaldrende børn hos naboerne.

Der er nemlig et væld af muligheder at finde som børnefamilie i Ikast-Brande. I kan både nyde en smuk natur. Børnene kan få lov at vokse op i en ren luft, klatre i træer, grave (og fylde) huller i haven eller løbe på løbehjul på villavejen i den rolige og minimale trafik. Desuden kan I frit vælge mellem en del skoler og daginstitutioner til børnene, og med både skøjtebaner, svømmehaller og sportsklubber, kan dine børn nå at optage flere hobbyer i sin barndom!

Vild med natur

Ikast-Brande er populær for sin store, kunstige sø. Fat en paddel og sejl i kano på søen, skøjt her om vinteren og bad om sommeren. Ligeledes kan I besøge naturreservatet Bøgely, der er rigt på både skov, søer og dyreliv. Her kan I både støde på ridende, gående og cyklende skovgæster!

Hvis I skulle komme til at savne storbyen, kan I trøste jer med, at Aarhus og Herning ikke er langt fra jer. Besøg den café, du og din partner mødtes på, shop amok med børnene eller oplev en underholdende forestilling i teatret.

Glæd jer til livet som en børnefamilie!