Skal næste rejsedestination ga til disneyland paris

Har I planer om hvor næste rejsedestination skal gå til? Hvis ikke, så besøg det eventyrlige og magiske Disneyland i Paris, hvor både I og børnene vil få en fantastisk og mindeværdig oplevelse.

Disneyland rummer et hav af forskellige oplevelser. I parken kan I blandt andet møde mange af de velkendte Disney-figurer, heriblandt Mickey og Minnie Mouse, Anna, Elsa og Olaf, samt Hulk og Spiderman. Derudover kan I opleve en park fyldt med store forlystelser og ligeledes kan I se kæmpe parader og shows. I er næsten garanteret ikke at få nogle kedelige dage i Disneyland Paris forlystelsesparken!

Rejsetiden til Paris

Læn jer tilbage så snart i sætter jer ind i flyveren mod Paris, og undgå en længere rejsetid. I kan være i Paris efter en flyvetid på kun cirka 2 timer, så det er en overskuelig rejselængde, selv for jer med små børn. I behøver ikke at tænke over en lang heldagsrejse, hvor hele familien skal pakkes sammen i mange timer, før I når til jeres destination. Det gør det nemt for både børnefamilien, større grupper eller blot en flok venner, når destinationen skal gå til Disneyland Paris. Det er nemlig velegnet til alle størrelser og aldre, da der er noget for enhver smag.

Hoteller i eller omkring parken

Ønsker I at bo midt i Disneyland, eller er I mere til at rykke lidt udenfor den eventyrlige park? Der er muligheder uanset hvad I ønsker, og hvad der passer jeres behov bedst. I kan blandt andet finde hoteller tæt på Disneyland flere steder på nettet, hvor I kan finde det hotel der passer til jeres familie. Det sjove ved hotellerne ved Disneyland er, at de hver især har et tema relateret til Disney. Så find et tema der fornøjer jer. Derudover ligger flere af hotellerne i en overskuelig afstand fra centrum.