Sadan holder du den bedste fest for veninderne

Afslutter du gymnasiet i år, læser du på universitet og er alle dine veninder spredt fra alle vinde, eller har du bare virkelig brug for en god anledning til at hygge dig med dine veninder? Så er festen det oplagte valgt! En fest med de mennesker, der kender dig allerbedst, er dømt til at blive et brag af en aften!

Men hvordan sikrer man sig at holde den bedst mulige fest? Læs med her for tips og tricks til at holde årets fest!

Indtag værtsrollen med manér

Som festens vært bør du gøre dig nogle overvejelser: Er der dresscode til festen? Hvilken velkomstdrink skal serveres, og hvilke snacks skal købes ind. Med en dresscode, kan du være med til at gøre festen sjov, skør eller elegant, alt efter hvad der er stemning for i jeres venindegruppe!

Værten må meget gerne skinne igennem en sådan festlig aften, så find noget flot festtøj online, så du kan være helt klar til at modtage dine gæster i dit stiveste puds. Skal alle komme i noget med glimmer? Så find den flotteste glimmerkjole – det er nu, du gerne må!

Efter festen

Kommer dine veninder langvejsfra, har de helt sikkert brug for at kunne overnatte efter aftenens strabadser. Er der brunch på menuen, bør dine gæster have et hyggeligt og afslappet outfit med, som de kan trække i, når I skal overbevise resten af verden om, at I ikke har nogen form for tømmermænd! Gør noget sjovt ud af dagen efter ved fx at købe t-shirts til hinanden.

Foregår brunch hjemme hos dig, kan du købe ind til lidt ekstra guacamole men i stedet bruge avokadoerne som ansigtsmaske. Huden vil takke jer efter en lang aften og nat med drinks.

Skynd dig at få sendt dine invitationer afsted, så du kan holde en skøn fest med dine veninder!