Sådan laver du lækre madpakker som dit barn vil elske

Børns smagsløg opfører sig ofte på mærkværdige måder og hvad de elskede at spise i går, kan de måske ikke udstå i morgen. Det kan være svært at lave en lækker madpakke om morgenen, når tiden er knap. I denne oversigt får du tips til at lave den lækreste madpakke til dit barn.

Variation er vigtigt

Variation i dit barns madpakke er vigtig. På den måde undgår du nemlig, at de lige pludselig bliver trætte af indholdet i deres madpakke. Du arbejder måske på en arbejdsplads som tilbyder Frugtordning erhverv og frugt til virksomheder. Frugtordninger i FrugtKurve og FrugtKasser og ved, at det samme indhold hver dag ville være lidt kedeligt. Det samme gælder for dit barn. Så gør ligesom Firmafrugt og giv dit barn nogle forskellige muligheder at vælge imellem i madpakken. FirmaFrugt DK er frugt til virksomheder i FrugtKurve og FrugtKasser. Firma Frugt erhverv – leveret til døren.             

Tag dit barn med på råd

Hvis du gerne vil undgå, at dit barn kommer hjem med en uåbnet madpakke igen og igen, bør du spørge ind til hvad de gerne vil have at spise. Selvfølgelig bør du ikke følge dit barns ønsker blindt – slik og chokolade bør f.eks. ikke være en del af madpakken. Men hvis barnet foretrækker en bestemt frugt eller type pålæg, så kan du med fordel tilføje den til madpakken.

Spar tid med god planlægning 

I stedet for at stå hver eneste morgen og lave en madpakke fra bunden, kan du lave en hel bunke, som rækker til flere dage. På den måde spilder du ikke tid med at lave madpakken om morgenen, hvor tiden kan være knap, hvilket ofte resulterer i en lidt kedelig madpakke. Med god planlægning får du tid til at bikse en madpakke sammen til dit barn, som smager godt – hver gang.