Overvej dette hvis du vil større tilfredshed med din krop

Ydre og indre skønhed. Det er to ting, vi ofte kommer til at fejlprioritere og måske endda misforstå betydningen af. I det øjeblik vi er i ro med det indre, bliver det meget lettere at kunne acceptere, elske og pleje det ydre – og ofte kommer det helt af sig selv.

Vores mentale og fysiske helbred har stor betydning

Hvis du skal være i ro med, hvem du er indeni, og hvad du ellers går med af bedømmelser, sammenligninger og ufredelige tanker, så skal der en del arbejde til. Det kræver, at du fuldt og helt accepterer, at du er som du er, og at du faktisk elsker dig selv, for lige netop det, du er – og ikke alt det andet, med fokus på alt det, du så ikke er.

Den accept og erkendelse, at du er elskelig, og helt som du skal være, er en kæmpe lettelse og medskaber af en kæmpe, altoverdøvende indre ro. Men ydre smerter kan sætte grænser, og derfor kan det være vigtigt at søge essensen af smerterne og arbejde sig ind i, hvad det drejer sig om. Visse alternative behandlere har anbefalinger på, at de har hjulpet med lige præcis dette. Thinna Svane – Registreret alternativ behandler har f.eks. behandlinger med akupunktur, som har til formål at hjælpe med at finde tilbage til roen og balancen i livet.

Finder du først dén, vil det være meget lettere at komme i ro med, hvordan det ydre er – eller ikke er. For er der først ro og kærlighed strømmende indefra, så vil det også afspejle sig udenpå.

Vær opmærksom med skønhedsklinikker

Mange søger mod skønhedsklinikker for at ændre på det ydre, de er blevet givet. Det kan der være gode grunde til, men man skal være opmærksom på, hvor ønsket af ændringerne faktisk kommer fra. Find en oversigt, hvis der er behov.