Modulbyggeri fremtidens byggeproces

Nybyggeri tager tid. Et helt almindeligt hus kan sjældent opføres på mindre end seks måneder, og når der er tale om lejlighedskomplekser og større erhvervsbygninger, er processen typisk endnu mere tidskrævende.

I nyere tid er flere og flere byggefirmaer dog begyndt at benytte sig af de såkaldte modulbyggerier. Og dét er der flere grunde til.

Hvad er modulbyggeri?

Modulbyggeri er en nyere byggeteknik, som betyder, at de enkelte dele af bygningen, der skal opføres, fremstilles på forhånd. Ved modulbyggeri fremstiller de byggeansvarlige individuelle sektioner af den nye bygning på en fabrik, og først når de såkaldte moduler er færdige, bliver de transporteret til byggepladsen.

Når modulerne er transporteret ud til det rette sted, samles de, og dermed kommer de tilsammen til at udgøre en fuldt ud funktionsdygtig bygning.

Hvordan foregår modulbyggeri?

Modulbyggeri foregår på et stort samlebånd i en hal opført til formålet. Ved hver station på samlebåndet bliver der tilføjet nyt på modulerne, og i sidste ende har du en række nøglefærdige moduler, der både er indrettet med for eksempel bad og køkken.

Hvad er modulbyggeriets fordele?

Modulbyggeriets største fordel er, at denne form for byggeproces sparer tid. Dette er også årsagen til, at rigtig mange investorer i dag foretrækker modulbyggeri fremfor mere traditionelle byggeprocesser.
Teknikken er også kendetegnet ved at eliminere behovet for detaljeret koordinering, fordi det hele er nøje planlagt inden konstruktionen. Når byggeriet foregår på samlebånd, er det nemt at koordinere med de forskellige håndværkere.

Modulbyggeri er desuden ofte et miljørigtigt valg, fordi teknikken omfatter miljøvenlige materialer og processer.

Hvor kan jeg købe modulbyggeri?

Er du byggeansvarlig på et større byggeprojekt? Er du på udkig efter et sommerhus i modulform? Eller kunne du blot godt tænke dig at vide mere om, hvordan modulbyggeri foregår? FOCUS Moduler A/S specialiserer sig både i produktion, salg og udlejning af mange forskellige typer modulbyggeri.

Når du henvender dig hos FOCUS Moduler A/S, får du adgang til et kæmpe sortiment af moderne faciliteter, og udvalget omfatter både pavilloner og moduler.
Firmaet kan dertil nemt hjælpe dig med at finde netop den løsning, som passer bedst til dig, for FOCUS Moduler A/S tilbyder både gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud. Da firmaet har mere end 30 års erfaring inden for branchen, kan du være sikker på en tryg og effektiv proces, hvor dine behov og forventninger altid er i højsædet.