Madkonceptet står for tapas ud af huset

Bestil mad ud af huset hos Madkonceptet! Denne danske cateringvirksomhed sammensætter gerne din eller din virksomheds næste måltid — hvad end det er til dagligt eller i forbindelse med et festligt arrangement. Efter mange års erfaring i branchen, har Madkonceptet nemlig helt styr på, hvordan lækker mad sendes ud af huset både i og omkring Købehavn.

Madkonceptet laver den lækreste tapas ud af huset

Tapas ud af huset er for eksempel perfekt til dig, der holder af det spanske køkken. Hos Madkonceptet laves tapas ud af huset nemlig med stor kærlighed og passion for netop dette køkken, sådan at du altid får autenticitet sendt i din retning. Tapas ud af huset er perfekt til mange forskellige former for arrangementer, fordi retterne både kan inkorporeres i din buffet eller serveres for sig selv som fingermadder. Er dit kommende arrangement desuden af den mere formelle slags, fås tapas ud af huset også gerne i form af en mere traditionel 3-retters menu. Hos Madkonceptet smager enhver form for tapas ud af huset dog af ægte spanske smage, hvilket i stor stil skyldes de friske og autentiske ingredienser, der altid tages i brug. Denne hovedstadsbaserede cateringvirksomhed mener nemlig, at vellykket tapas ud af huset altid bør baseres på friskhed og mangfoldighed i smagsindtryk.

Få skræddersyet en firmafrokost i København

Mangler du hjælp til madlavning i hverdagen, er en firmafrokost i København lige så let at få fingrene i hos Madkonceptet. En Firmafrokost i København kræver blot en opringning eller en mail, før ugentlige frokostordninger gøres klar til netop jeres virksomhed. Vælg helt selv, hvordan I vil sætte jeres firmafrokost i København sammen, eller om den skal tilpasses veganere, vegetarer eller medarbejdere med allergener. En Firmafrokost i København fra Madkonceptet er nemlig altid en fleksibel service, der gør det muligt for din virksomhed at tilpasse og til- eller fravælge ekstra ydelser fra dag til dag. Normalvis består en firmafrokost i København af en varm ret med dagens tilbehør, en fyldig og en grøn salat, to slags pålæg, hjemmebagt mørkt og lyst brød samt en ugentlig dessert. I er derfor godt dækket ind med en firmafrokost i København fra Madkonceptet. Denne løsning er nemlig ikke bare nem for jer, men også særdeles lækker for ikke at nævne sund og varieret. En firmafrokost i København som denne er derfor heller aldrig kedelig, da to dage heller aldrig er ens, sådan at I aldrig blive trætte af de samme fade dag ud og dag ind.

Bestil en smagsprøve, eller find svar på diverse spørgsmål angående jeres behov for mad ud af huset på www.madkonceptet.dk.