Tips til valget af brudekjole

En stor drøm går i opfyldelse for mange kvinder, når de skal giftes og ud at vælge brudekjole. De har længe gået og forestillet sig det, og har måske allerede længe inden planlagt, hvem der skal med og hvor de skal hen. Det er dog også et valg, der kræver mange overvejelser, når den helt rigtige kjole skal findes til den store dag. Nogle ting kan man allerede gøre sig forestillinger om inden, og andre ting skal man ud og mærke ved brudekjolerne. Her er der tre tips til valget af din kommende brudekjole.

Snit

Snittet har stor betydning for kjolens udtryk. Smag og behag, kropsform og moden har indflydelse på, hvilket snit de forskellige brudekjoler har. Bryllupskjoler er der nok af, og det er bare med at komme ud og prøve af, hvad der klæder dig og hvad du synes om. Inden kjoleprøvningen kan du dog allerede godt begynde at researche lidt og gøre dig forestillinger om, hvilket snit du er mest til og som passer til din kropsform.

Stof

Stoffet er også af stor betydning for kjolen, og også her er særligt moden afgørende. Først og fremmest skal det dog være efter din smag, og igen kan du sagtens inden kjoleprøvningen kigge på forskellige stof og materialer. Er du måske mest til blonder, silke eller satin, så findes der alverdens forskellige bud. En blanding af flere forskellige stoffer er også et populært valg.

Udtryk

Kjolens udtryk er hele indtrykket af kjolen, og hele kulminationen af snit, stof, materialer og detaljer. Her er det din smag og stil, der spiller ind. Ønsker du et enkelt udtryk i kjolen eller et mere ekstravagant udtryk? Så er det også afgørende, hvilket stof og materialer du vælger. Det er her, man i høj grad kan se det personlige i kjolen, og hvilke tanker, der er bag.