Hos maskefabrikken finder du mayflower garn

Maskefabrikken byder dig velkommen, hvis du elsker strikning, hækling eller enhver anden kreativ hobby, der involverer garn! Hos denne fantastiske garnbutik finder du nemlig et stort udvalg af garn — håndplukket af ejeren selv, med øje for kvalitet og variation. Læs mere om de forskellige garntyper herunder eller på www.maskefabrikken.dk.

Maskefabrikken tilbyder lækkert Mayflower garn

Mayflower garn har gennem tiden etableret sig som en af Nordens mest anerkendte garnleverandører. Netop derfor forhandler Maskefabrikken et stort udvalg af Mayflower garn i lækre kvaliteter, farver og typer af garn. Mange strikkere kender Mayflower garn som “den med skibet”. Her refereres der til det fine logo, der pryder ethvert garnnøgle. Hos Maskefabrikken fås Mayflower garn både i silke, mohair, uld, hør, alpaka og bomuld, hvilket gør det store udvalg perfekt til et hvilket som helst projekt. De varme, slidstærke garnnøgler, du finder fra Mayflower garn, er alle produceret i Italien af lækre naturmaterialer, og der tages derfor aldrig let på kvalitet. Du kan altså strikke alt fra chunky sweatre til blødt børnetøj og altid vide dig sikker på, at resultatet ville komme til at holde i mange år endnu. En sidste fordel ved det populære Mayflower garn er uden tvivl de mange farver garnet føres i. Farverne strækker sig nemlig både fra den neutrale til den mere trendy ende af skalaen.

Merci Filcolona garn føles ekstremt behageligt

Merci Filcolona garn er en anden type garn, du bestemt bør overveje når du først har fået klikket dig ind på www.maskefabrikken.dk. Merci Filcolona garn består af en lækker blanding af superwash-behandlet uld og pimabomuld. Det 4-trådet Merci Filcolona garn er derfor dejligt behageligt mod huden, fordi det især er utroligt blødt. Blødt garn som Merci Filcolona garn egner sig naturligvis som striktrøjer til alle og enhver, især hvis du mangler trøjer til overgangssæsonen. Merci Filcolona garn er nemlig ikke alt for varmt, og det er derfor perfekt til en let cardigan eller sweater i de måneder på året, hvor et enkelt ekstra lag kan gøre det udendørs. Fordi Merci Filcolona garn er en blanding af uld og bomuld, er garnet dejligt let, hvis man sammenligner det med almindeligt bomuld. Netop denne type garn fra Filcolona er derfor altid anbefalelsesværdigt, hvis du leder efter noget, der kan en smule mere end et traditionelt bomuldsgarnnøgle. Denne type garn fås desuden også i et utal af farver, sådan at du kan kreere netop det design, du har i tankerne — hvad end det er beige eller en hidsig pink.

Har en af disse garntyper vækket din interesse? Så besøg Maskefabrikken på www.maskefabrikken.dk, hvor du altid får fri fragt på bestillinger over 499 kr. og levering inden for bare et par dage, sådan at du hurtigt kan komme i gang med dit strikkeprojekt.