Gor dine vægge livlige med disse kreative indretningstips

Vægge udgør en betydelig del af vores hjem, men alt for ofte bliver de efterladt som kedelige og helt hvide. Er det på tide, at du tænker ud af boksen og skaber inspirerende rum? Få her fire spændende forslag til at indrette dine vægge på en kreativ måde, så du undgår hvide vægge i hele boligen.

Sådan kan du bruge tapet

Tapet er tilbage i trenden og du får her mulighed for at skabe interessante effekter på dine vægge. Der fås tapet med unikke mønstre, teksture eller farvepaletter. Du kan vælge at tapetsere en hel væg eller bruge tapet til et bestemt område. Spejlbutikken har mange spejle, som kan pynte på en tapetvæg.

Lav en gallerivæg

En anden mulighed er at sammensætte en gallerivæg, der viser dine kunstværker, fotografier og plakater frem. I forhold til dit valg af rammer, størrelser og stilarter kan du lade din kreativitet flyde og blande forskellige slags. For at give væggen ekstra dybde kan du hænge et spejl op, såsom fra Spejlbutikken, ved siden gallerierne eller imellem.

Mal med farver og mønstre

Ved at male dine vægge i levende farver eller mønstre kan du skabe en visuel fest i værelset. Fra varme jordfarver til dristige geometriske former kan malingen transformere et rum. Inden du vælger den endelig farve, kan du eksperimentere med forskellige farver eller mønstre for at skabe det rette visuelle udtryk.

En levende vægdekoration

Har du overvejet at få mere natur og grønt ind i dit hjem? Det skaber nemlig et mere livligt udtryk. Planterammer giver dig mulighed for at have et stykke grønt i dit hjem og tilføjer friskhed til rummet. Du kan også vælge at hænge hylder til at udstille dine yndlingsplanter, bøger eller spejle fra Spejlbutikken. Med disse fire idéer kan du give dine vægge et nyt udtryk og undgå at falde i fælden med hvide vægge.