Giv dit danske hjem et sydeuropæisk twist

Hvis der er noget vi er glade for herhjemme i Danmark, så er det rene linjer og simpelt design. For uanset om vi indretter os med klassikere inden for design, eller gerne vil indrette sig efter de mest moderne trends – så er der vist ingen tvivl om, at vi elsker boligindretning.

Måske har det netop noget at gøre med, at vi i de kolde måneder bruger ekstra mange timer i vores hjem. Vi kan i hvert fald ikke komme uden om, at der i de fleste danske hjem, bliver gjort en ekstra indsats i vores boligindretning.

Klassikere der følger en hele livet

Trends og tendenser har det med at skifte ret hurtigt og ganske ofte. Og det er ikke altid hverken det mest praktiske eller mest hensigtsmæssige, når det kommer til møbler i hjemmet. For selvom det er nemt nok at udskifte nibs og puder ind imellem. Så er det straks langt mere besværligt hvis en sofa eller bogreol hele tiden skal flyttes og skiftes ud.

Derfor er det altid en god idé at have et par solide klassikere i din indretning. En ægte klassiker behøver nemlig slet ikke at være kedelig. Et godt klassiske møbel som dem fra Italienske Poliform, er nemlig tidløst og lader sig nødvendigvis ikke definere af modetendenser. Allerede nysgerrig? Så læs mere om poliform her.

Kombiner forskellighederne

Hvis du gerne vil have din personlighed med i din indretning, er den bedste måde at skabe dynamik og forskellighed. Det kan du nemt gøre ved at kombinere forskellige elementer. Både dem der står i kontrast til hinanden, og dem der måske kommer fra to helt forskellige tidsperioder. En moderne sofa står eksempelvis i flot kontrast til et retro sofabord. Du kan også vælge at lege med farver og teksturer. Det vigtigste er dog, at du indretter dig med ting du holder af.