First floor cph har new yorker vægge og glasvægge

Går du og drømmer om at lave om derhjemme, men er du i tvivl om hvordan? Hos www.firstfloorcph.dk ligger de inde med en masse unikke sortimenter af glasvægge og -døre samt ståltrapper, som nemt og hurtigt kan give dit hjem en make over. Alt, du finder hos First Floor CPH, er i høj kvalitet og har en gennemgående industriel og lækker stil, som passer ind i mange forskellige hjem. Derfor skal du ikke tøve med at gå på udkig, bl.a. i deres imponerende udvalg af New Yorker vægge, der giver et moderne og eksklusivt udtryk i det rum, den står i.

First Floor CPH tilbyder dig en stilren New Yorker væg

Gør dit hjem til et sted, hvor du kan suge til dig af god energi fra lækker indretning. Med en New Yorker væg vil du med garanti opnå stilfuld energi, og derfor forhandles de i et bredt sortiment hos First Floor CPH. Når du går på udkig mellem de forskellige design af New Yorker vægge på siden, vil du finde mange forskellige modeller. Her kan du både få store og små New Yorker vægge med eller uden dør, til enten rum med lige eller skrå vægge og meget mere. Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til New Yorker vægge herfra. Desuden er en New Yorker væg en indretningsløsning, der aldrig går af mode, og som vil blive ved med at gøre dig glad, når du træder ind i det rum, hvor du har valgt at placere den.

Få en glasvæg til at åbne dit hjem op og give lys

Mest af alt er en New Yorker væg en glasvæg, og der findes en masse gode fordele ved at vælge glasvægge i dit hjem. First Floor CPH forhandler disse vægge i et eksklusivt udvalg, så du kan finde lige den glasvæg, der passer ind hjemme hos dig. Som navnet antyder er en glasvæg mest af alt bestående af glas, foruden stålrammen og de eventuelle inddelinger i ruder. Det vil sige, at en glasvæg på den måde er med til at give plads til en masse lys og fornemmelse for rum og plads i dit hjem. Du kan bl.a. udskifte almindelige vægge eller lukkede døre med glasvægge fra siden for at lade lyset strømme gennem hjemmet og dermed få et mere sammenbragt hjem, hvor I er sammen og nærværende. Fordelene er mange, så find selv den rette glasvæg for dig her i dag.