Find et lys vækkeur hos dansk lysterapi

Gør lysterapi til din nye bedste ven i de kommende vintermåneder. Dansk Lysterapi forhandler forskellige former for produkter i kategorien lysterapi, der alle hjælper dig med at vågne på en måde, der både føles behagelig og tiltrængt. I årets mørke måneder kan lysterapi vække dig, så du kan komme i gang med din hverdag.

Få et lys vækkeur til værelset fra Dansk Lysterapi

Et lys vækkeur er en form for lampe, der vækker dig ved hjælp af lys. Når du benytter et lys vækkeur til at vågne, vil du nemlig opleve, at den gradvist tiltagende lysstyrke vækker dig på en særdeles rar måde — næsten som var det en sommermorgen. Et lys vækkeur imiterer sommerhalvårets lyse morgentimer, hvilket betyder, at din døgnrytme kan holdes stabil hele året rundt. Som en egen personlig solopgang stiger lysintensiteten langsomt fra 0 til ca. 250 lux med et lys vækkeur fra Dansk Lysterapi. Du vækkes derfor ganske naturligt og blidt, og et lys vækkeur er altså blandt andet til dig, der har svært ved at vågne op i vintermånederne. Brug dog også gerne dit lys vækkeur ved sengetid til at skabe et søvnfremkaldende lys ved hjælp af funktionen ‘solnedgang’. Du kan benytte dit lys vækkeur, så snart det begynder at være mørkt udenfor, når du står op.

Bliv vækket af en dejlig lysterapi lampe

En lysterapi lampe er altså ganske nem at få fingrene i hos Dansk Lysterapi. Udvalget omfatter yderligere en lang række forskellige lysterapi lamper, sådan at du kan finde netop den model, der passer til dine behov. Ud over den smarte lysterapi lampe, der også fungerer som vækkeur, finder du nemlig alt fra skrivebordslamper til lamper, der kan installeres i bilen. En Lumie Vitamin L er for eksempel en lysterapi lampe, der er kompakt og altså nem at bære rundt på. En lysterapi lampe som denne er for eksempel nem at have med sig på farten. En Ludicmed Drive er en lysterapi lampe, der installeres i bilen. Føler du for eksempel ikke, at du har tid til at sidde foran en lampe i en halv time om morgenen, er denne lysterapi lampe et godt alternativ. Lampen monteres i bilens solskærm ved hjælp af magneter og er derfor perfekt til den hurtigere køretur på arbejde. Lumie har også lavet en lysterapi lampe i form af en skrivebordslampe. En Lumie Desklamp er den perfekte lysterapi til arbejdspladsen eller hjemmekontoret, og den er nem at tænde eller slukke med den smarte touch-kontakt.

Find de mange forskellige lamper og produkter i kategorien lysterapi på www.dansklysterapi.dk — din specialist i lysterapi!