Find din flagstang hos flag nu

Flag.nu leverer glasfiberflagstænger, flag og tilbehør til private og virksomheder i hele Danmark. Dette har de gjort siden 1931 og har derfor fuldt ud styr på både kvaliteter og de gode prisniveauer. Find derfor altid gode flagpakker, kvalitet til prisen og hurtige leveringstider på www.flag.nu.

Flag.nu har den perfekte flagstang til din have

Find Danmarks flotteste flagstang til Danmarks flotteste priser hos Flag.nu. Når du vælger en flagstang hos Flag.nu kan du altid helt selv bestemme, hvordan den skal vaje i vinden i netop din have. Denne danske forhandler af glasfiberstænger, flag og tilbehør har nemlig eksisteret siden 1931, og de har derfor masser af erfaring med at tilpasse deres produkter til forskellige haver og forskellige behov. Deres brede udvalg af flagstænger betyder, at du kan få en flagstang mellem 3 og 18 meter, støtter, vippebeslag og alle mulige forskellige typer af flag og vimpler. Alle disse produkter leveres til både private og virksomheder, sådan at alle kan få muligheden for at hejse Dannebrog eller et hvilket som helst andet flag på deres grund. Der er altså stor forskel på den typiske kunde Flag.nu servicerer, hvilket er netop hvorfor denne forhandler af flag med sikkerhed ville vide, hvordan de skulle kunne tage hånd om dine behov.

2 gode råd til den nye ejer af flagstang

Mange mennesker er ofte i tvivl om, hvordan de ønsker en flagstang installeret i deres have eller på deres arbejdsplads. Derfor står Flag.nu klar med gode råd og masser af vejledning over telefon, e-mail eller ganske enkelt bare på www.flag.nu. Et veletableret råd er for eksempel, at din nye flagstang bør være min. 2 meter højere end den tilhørende bygning. Råd nummer to går på vedligeholdelse af din flagstang. Her er det nemlig en god idé at give din nye flagstang voks en gang imellem, da dette gør den mere smudsafvisende. Råd og vejledning omkring hvor flagstangen bør placeres, og om den kræver støtte eller vippebeslag er dog aldrig ens, da ethvert projekt tilpasses dig og din grunds specifikationer. Ens for alle flagstænger er, at de produceres som glasfiberflagstænger. En flagstang i glasfiber er den perfekte måde at sætte prikken over i’et på din have, din virksomheds indkørsel eller noget helt tredje. Hos Flag.nu fås en flagstang derfor i forskellige pakker, der for eksempel også indeholder støtte, opsætning eller vimpel og Dannebrogsflag.

En flagstang behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene! Hos Flag.nu finder du derfor høj kvalitet og lave priser på alt, der hedder flagstænger, flag eller tilbehør dertil.