Find den rette forlovelsesring til ham eller hende

Forlovelsesringe i hvidguld er et populært valg blandt mange par i Danmark. Hvidguld er en blanding af guld og et eller flere andre metaller, hvilket giver det en lys eller hvid farve. Hvidguld er som regel blandet med sølv eller palladium, hvilket gør det mere holdbart end rent guld. En hvidguldsring af høj kvalitet kan være på op til 17 karat og er en blanding af guld og palladium. I det meget eksklusive valg er der også blandet platin i. Hvidguld er ikke helt hvidt, som navnet antyder. Det kan have et let gulligt skær, afhængigt af den anvendte blanding af metaller. Ikke desto mindre er forlovelsesringe i hvidguld smukke og elegante, hvilket gør dem til et perfekt symbol på kærlighed og engagement. Se det store udvalg af flotte forlovelsesring guld.

Kvalitets forlovelsesringe til din fremtid

Titanium forlovelsesringe er et kvalitetsprodukt og et af de stærkeste metaller, der findes. Titanium er også et let metal og bruges derfor ofte til smykker og ringe. Titanium forlovelsesringe har ikke været på markedet lige så længe som guld og sølv, men er et stadig mere populært valg. Titanium er velegnet, hvis du har smykkeallergi. Du kan både få titanium forlovelsesringe, der er blanke, men også mere rå i deres udtryk. Titanium forlovelsesringe har mange fordele i forhold til andre typer forlovelsesringe. Titanium er meget stærkere end guld eller sølv, hvilket gør det mere holdbart og mindre tilbøjeligt til at ridse eller bøje. Titanium er også lettere end andre metaller, hvilket gør det mere behageligt at bære.

Se det store udvalg af flotte Forlovelsesring

Hvis du vil sikre dig, at den forlovelsesring, du vælger til din kæreste, passer perfekt, er der nogle få ting, du kan gøre. Først skal du se på de ringe, hun allerede har på fingrene. Hvis der er en, som hun synes at bære ofte og ser særlig glad ud for, er det en god idé at spørge diskret om størrelsen. Du kan også selv prøve at tage hendes ringfingermål, enten ved hjælp af en snor eller et målebånd. En anden ting at huske på er, at fingerstørrelsen kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen – hvis din kærestes fingre er hævede af varme eller træthed, kan de være større end normalt. Så det er en god idé at måle hendes finger på forskellige tidspunkter af dagen for at få en fornemmelse af den gennemsnitlige størrelse. Endelig skal du huske på, at de fleste forlovelsesringe bæres på venstre hånd. Med alt dette i baghovedet burde du kunne finde en forlovelsesring, der passer perfekt til din kæreste.