Fårup camping det perfekte sted til en ferie

Fårup Camping er det perfekte sted for en ferie. Campingpladsen ligger lige op ad Fårup Sommerland, så du har altid mulighed for at kombinere dit ophold med en tur i forlystelsesparken. På Fårup Camping kan du nyde godt af at være luksuriøst indkvarteret samtidig med at nogle af landets mest populære ferieoplevelser venter på dig lige på den anden side af døren. Så hvis du er på udkig efter et sted at bo, hvor du kan nyde en afslappende ferie i smukke omgivelser, så er Fårup Camping det perfekte sted for dig. Hvis det derfor lyder som noget for dig så skynd dig ind på siden lige nu og book en tur på Fårup camping. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Fårup Camping – Massere af muligheder

Fårup Camping er et af de bedste steder at campere i Nordjylland. Vi har alt, hvad du behøver for en ferie i naturen. Campingen ligger kun 3 km fra Fårup Sommerland, så du kan nemt nå forlystelsesparken på en dag eller to. Men der er også masser af andre ting at lave i området. Du kan besøge Vesterhavet og opleve de fantastiske strande, eller du kan tage på udflugt til én af de mange andre attraktioner i Nordjylland. På Fårup Camping har vi plads til både telte og campers. Der er desuden mulighed for at leje en hytte, hvis du foretrækker at have et fast base under din ferie.

Fårup Camping – Book en luksus hytte

Fårup Camping er en af Danmarks mest populære campingpladser. Beliggende i Fårup Sommerland, har vi masser af aktiviteter og faciliteter til både store og små. De har luksus hytter, som er små sommerhuse med masser af komfort. Her finder I fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og to soveværelser; Et med dobbeltseng og et med køjesenge plus en skøn hems, hvor der også er et par hyggelige sovepladser. I hytterne er der tv, spisebord med seks stole, og udenfor er der en stor overdækket terrasse. Prisen for leje af en hytte i Fårup Sommerland inkluderer fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. Fårup Sommerland er Danmarks største forlystelsespark med mere end 60 forskellige forlystelser og aktiviteter.