Fa den have du altid har dromt om

Bor du i hus eller har du et kolonihavehus, hvor haven bare ikke er det mest prangende på grunden? Så går du helt sikkert og drømmer om at få en have, som naboerne kun kan blive misundelige på. Dette kan faktisk blive en realitet – det er bare med at komme i gang med planlægningen og sætte idefasen i gang. Kig med her for at få tips og tricks til hvordan du kan få den perfekte have, du altid har gået og drømt om.

Anlæg et vandingsanlæg i haven inden du går i gang med at friske haven op med blomster

Det er nok de færreste der synes det fedeste ved en have, er at vande blomster. Dog er det en nødvendighed for dine planter at skulle vandes en gang imellem. Men hvis du ikke synes det med at vande blomster, er noget af det fedeste, findes der et væld af muligheder til det.

Inden du går i gang med at plante diverse blomster og planter, er det en god ide at anlægge et vandingsanlæg. Et vandingsanlæg kan du få i masser af formater. Men en god ide er at få et regnvandsanlæg. Regnvandsanlægget er bæredygtigt og er derfor bedre for miljøet. Anlægget samler alt regnvand op, og giver det til dine blomster og planter når de har brug for det, så du ikke selv skal vande haven hver dag.

Få en have der blomstre hele sæsonen

Inden du går i gang med at plante blomster, er det en god ide at rådføre dig med en ekspert inde for blomsterområdet. Der findes nemlig et væld af blomster, der blomstre på forskellige tidspunkter af sæsonen. Så hvis du ønsker dig en have, hvor der er farverige blomster igennem hele sæsonen, er det en god ide lige at forhøre dig, inden du giver den gas i dit lokale havecenter.