Elsker du karameller disse spændende varianter må du bare prøve

For mange af os er der ikke noget, der får mundvandet til at løbe, som en god karamel. Men en karamel er faktisk ikke bare en karamel, for der findes mange forskellige varianter på markedet, og nogle af dem er altså noget ud over det sædvanlige.

En god karamel gør aftenkaffen endnu bedre – og også formiddagskaffen, eftermiddagskaffen og alle de andre kopper i løbet af dagen. Hvis du også er én af dem, der er helt vild med karameller, er der rigtig mange spændende varianter at stifte bekendtskab med. På den måde kan du få en endnu mere tilfredsstillende smagsoplevelse, der gør karamellerne alle kalorierne værd. 

Prøv de Bornholm-inspirerede hårde karameller

Blandt markedets spændende varianter finder du de hårde karameller, “Klippestykker”, fra Karamelleriet. De er inspireret af det unikke klippelandskab på Bornholm og er hårdere i konsistensen end traditionelle karameller. Det er en helt anden oplevelse end de bløde flødekarameller, og det kan være spændende at prøve for enhver karamel-entusiast. Hårde karameller holder også længere, og de bliver en smule blødere med tiden. Du kan få de hårde karameller i et hav af smagsvarianter med et dejligt drys af enten lakrids eller florsukker på toppen. Så er spørgsmålet bare, hvilke karameller der skal inviteres til aftenkaffe hjemme hos dig?

Klassiske flødekarameller i ekstraordinær kvalitet

Traditionelle karameller gør sig bare godt til den hyggelige aftenstund i sofaen. Hos Karamelleriet finder du også klassiske karameller og fudge, som er både håndlavet og dansk produceret. Det er altså klassiske flødekarameller i ekstraordinær kvalitet. På den måde bliver aftenkaffen endnu bedre, og du kan nyde den søde snack, velvidende at du forkæler dig selv med det bedste af det bedste. Det kan være skønt at tænke på, når man nu engang tillader sig at indtage de sukrede godter.  

Fyld slikskålen med spændende karamel-varianter

Hvad end du er til hårde karameller eller klassiske flødekarameller, kan du finde et kvalitetsprodukt hos Karamelleriet. Her finder du en rigdom af spændende smage lige fra klassiske flødekarameller til sød lakrids, citron-salmiak, frugt, pebermynte og havsalt. Der er altså en god chance for, at du finder din nye yndlings-karamel hos Karamelleriet. Forretningen er ikke bange for at eksperimentere med karamellen og alt, hvad den kan præstere. Derfor spænder spektret altså bredt lige fra det klassiske til det mere avancerede. På den måde bliver det nemt at fylde slikskålen med karameller lige efter dit hoved.