Du får et håndlavet snedkerkøkken hos culina

Drømmer du om et håndlavet snedkerkøkken, så har Culina over 30 års erfaring i at lave designer køkkener. Du får et håndlavet snedkerkøkken af høj kvalitet, og det er dansk håndværk. Alle deres luksus designer køkkener er arkitekttegnede, og du får som kunde dine unikke design. En vigtig del af deres service er et gratis og uforpligtende intromøde. Kontakt straks virksomheden, hvis du vil have et køkken ud over det sædvanlige.

I et håndlavet snedkerkøkken fra Culina spiller detaljerne

Du får et samarbejde med arkitekter og snedkere, som er dedikerede, hver gang de skal lave et håndlavet snedkerkøkken. Hos dette firma kan du stille høje krav og forvente, at de bliver indfriet. De har stor gejst, når de skal lave unikke design, og de helmer ikke, før hver enkelt detalje i et håndlavet snedkerkøkken er perfekte.

Alle materialevalg er i høj kvalitet. De træsorter, de arbejder i, er eg, elm, douglas og teak. Af andre materialer kan for eksempel nævnes sten, messing og læder. Det gør de for at gøre ethvert håndlavet snedkerkøkken til noget særligt. Kom bare med dine vildeste forestillinger. Her bliver der kræset om detaljen, så alle, der besøger dig, kan se, hvad du har fået gjort ud af dit køkken. Kontakt dem på www.culina.dk for at bestille et gratis og uforpligtende intromøde.

Lad dig inspirere af arkitekttegnede designer køkkener

Deres stolte traditioner for arkitekttegnede designer køkkener går over 30 år tilbage. De går både op i ergonomi, funktion og design. Skal dit køkken være minimalistisk med blot én stor køkkenø og nogle få reoler, kan det lade sig gøre. Skal dit køkken udføres som en bue rundt om, hvad der ligner en masseovn, er det også muligt. Du kan få samlingerne usynlige eller synlige som en effekt alt efter, hvad der passer dig.

Mange får deres designer køkkener tegnet næsten uden greb og med mange skuffer i stedet for skabe. Hvem siger, at hårde hvidevarer i designer køkkener skal være hvide? Det anbefales, at du vælger dem i samme træsort som resten af køkkenet. Er der ikke rette vinkler hos dig? Det er intet problem, de designer køkkener i alle mulige vinkler.

Ønsker du et håndlavet snedkerkøkken med skjulte hvidevarer, mange skuffer og stort set uden greb, så book et uforpligtende møde, og få inspiration blandt mange designer køkkener. Bestil mødet nu på www.culina.dk.