Bodymindcompany dk er danmarks førende forhandler af massagekrukker

Velkommen til bodymindcompany.dk Danmarks førende forhandler af massagekrukker og tilbehør til professionelle terapeuter. Vi forhandler de førende mærker og har nøje udvalgt alle produkter i vores sortiment, så de opfylder vores krav til kvalitet og bæredygtighed. Vi er forpligtet til at give vores kunder produkter og service af højeste kvalitet, og vi håber, at du vil nyde din shopping oplevelse hos os. Bodymindcompany.dk blev grundlagt i 1999 af et ægtepar. Efter kun at have solgt Yoga og meditations udstyr, gik det hurtigt op for dem at det var massagebrikse og klinik udstyr som virkelig vore det store hit.

BodyMindCompany er førende leverandør af massageborde

Siden grundlæggelsen i 2000 har BodyMindCompany været en førende leverandør af massageborde, massagestole og tilbehør til terapeuter, klinikker og spa- og wellnesscentre. Med fokus på at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder behovene i den voksende massageterapibranche, har BodyMindCompany oplevet en støt vækst gennem årene. Fra en ydmyg begyndelse med salg af Earthlite-massagebrikker online udvidede BodyMindCompany.dk hurtigt til at tilbyde en bred vifte af topklasse massageudstyr og tilbehør. I dag er BodyMindCompany.dk anerkendt som en af de førende distributører af kvalitetsmassageprodukter i Skandinavien. Uanset om du er på udkig efter bærbare massageborde eller stationære behandlingsstationer, har BodyMindCompany.dk de produkter og den ekspertise, du har brug for.

bodymindcompany.dk er taknemmelige og stolte over at have en loyal kundekreds

Hos bodymindcompany.dk er vi taknemmelige og stolte over at have en stor og loyal kundekreds af terapeuter, klinikker og spa- og wellnesscentre, som har fulgt os i mange år. Vi håber og tror, at vores konstante fokus på kvalitetsprodukter og vores stræben efter altid at levere god og personlig service har været med til at gøre os til en af de førende leverandører på markedet i dag – og vil fortsætte med at gøre det. Kvalitetsprodukter og fremragende service er altid vores højeste prioritet, og vi takker dig for din fortsatte støtte.