Bliv klar til håndboldsæsonen find dine nye håndbolde hos sportyfied

Har du brug for nye håndbolde til træningen, så du kan forfine dine finter fra fløjen? Det kræver først og fremmest en god håndbold, der understøtter grebet og dermed giver en større kontrol.

Find dine håndbolde direkte hos Sportyfied.dk. Den store fordel er, at det danske brand er grundlagt af topprofessionelle eliteudøvere, herunder fra håndboldsporten, der ved alt om, hvad der kræves af dit håndboldudstyr.

Så gør dig klar til at gå på banen med det absolut bedste udstyr!

Hvornår er det tid til at købe en ny håndbold?

Sportyfied tilbyder dig håndbolde fra velkendte mærker til både børn og voksne. Sortimentet tæller mærker som Select, Kempa, Vranjes og Hummel.

I webshoppen kan du finde en udførlig guide til, hvilken størrelse håndbold du skal vælge til de forskellige alderstrin. Netop alderen kan være en afgørende faktor i forhold til, om det er tid til at udskifte den gamle håndbold, fordi den ganske enkelt er blevet for lille.

Der kan dog være andre gode grunde. Måske er den gamle håndbold ved at være så tilpas fedtet, at det ikke længere er sjovt at spille med den. En frisk og ny ren bold er desuden med til at give en større præcision. Samtidig kan de splinternye modeller også komme med videreudviklede teknologier, så du som spiller har mulighed for enten at forfine din teknik eller helt ændre den.

Køb alt dit håndboldudstyr hos Sportyfied

Sportyfied er en velassorteret sportsbutik på nettet, der forhandler udstyr til en lang række sportsgrene. Håndbold er en af de bredere kategorier, så find dit nye udstyr til håndbold allerede i dag.

Du kan foruden spillertøj og komplette holdsæt med egen branding også finde udstyr som boldpumper, anførerbind, sportstasker og taktiktavler. Skal de yngre spillere dyrke det velkendte pandebåndslook, som nr. 24 på det danske herrelandshold har gjort så ultrapopulært, er det naturligvis også en mulighed.

Sportyfied har også masser af håndboldudstyr til dommere.

Attraktive tilbud for privatpersoner og sportsklubber

Sportyfied ynder at sammensætte et udvalg, der både sigter mod den private kunde såvel som sportsklubberne, der får en hjælpende hånd til at etablere nogle af markedets mest attraktive samarbejdsaftaler.

Så hvad enten du står med en håndboldspire derhjemme, der gerne vil efterligne landsholdsspillernes tricks, eller et oldboyshold i den lokale idrætsforening, er du velkommen til at kigge forbi Sportyfied – etableret af sportsfolk til sportsfolk.