3 steder du kan tage hen med din familie i sommerferien 

Med under 3 måneder til skolernes sommerferie er mange forældre allerede begyndt at planlægge familiens ferie. Overvejelserne er mange – skal man blive i Danmark eller tage til udlandet og holde ferie? Her får du et par forskellige ideer til din egen sommerferie med familien.

Ferie i Danmark

Den danske sommer kan være noget helt specielt, og især hvis vejret er godt. Børnene ville f.eks. elske en tur i forlystelsespark med vandland og rutsjebaner, hvor de kan lege alt det de vil. Man kan tage en dagstur eller f.eks. overnatte i feriehytter Odsherred, så man har flere dage sammen. Dette er som en hyggelig sommerhustur, men med en masse sjove aktiviteter for børnene. Man kan også finde teltet frem og overnatte i den skønne danske natur med bål, skumfiduser og kvalitetstid. 

Ferie i Sverige

Hvis i gerne vil ud af Danmark, men ikke for langt væk, er Sverige det perfekte valg. Der er ikke langt til den svenske grænse, og her kan man evt. leje en hyggelig hytte, og udforske den svenske natur. Sommerferie i Sverige kan være noget så idyllisk med blåbærplukning, badning i søer, bål og med at gå på udkig efter elge. For børnenes skyld kan man også tage til Astrid Lindgreens verden i Vimmerby, hvor i kan se alt fra Pipi Langstrømpe, til Ronja Røverdatter og Emil fra Lønneberg og deres hjem.

Charterferie

Denne slags ferie koster lidt mere, men er også en herlig måde at bruge sin sommerferie på. Her kan man bl.a. tage til Grækenland, Mallorca eller Gran Canaria og slappe helt af. Man kan sole sig ved stranden, bygge sandslotte, prøve vandrutsjebaner og spise is i lange baner. Mulighederne for en charterferie er uendelige, og i kan helt sikkert finde både et land og et hotel der passer lige præcis til jer og jeres familie.